Nick Cave And The Bad Seeds

Wardruna
07/01/2019
Phil Anselmo – POMERENO!
02/06/2020

Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15. maja 2021. godine u Štark Areni.

Sve kupljene ulaznice važiće i za novi datum!


Nick Cave and The Bad Seeds najavili su prolećnu evropsku i britansku turneju za 2020. godinu u okviru koje stižu i u Srbiju. 

Sedamnaesti album benda Nika Kejva i The Bad Seeds – “Ghosteen”, objavljen je na digitalnim platformama 4. oktobra i širom sveta je okarakterisan kao najbolje izdanje benda u dosadašnjem radu. Vinil i CD će se naći u prodaji u petak, 8. novembra.

Kako su najavili organizatori, Charm Music Serbia, ulaznice će biti u prodaji od petka, 25. oktobra od 10 časova po lokalnom vremenu, na nickcave.com, na tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona.

***

Iako je pomeranje celokupne turneje predstavljalo veliki poduhvat, Nick Cave je sve vreme pokazivao najveću zabrinutost za svoju publiku i isticao da je zdravlje ljudi najbitnije.

“Doneli smo odluku da odložimo Nick Cave & The Bad Seeds evropsku i UK turneju. Duboko razočarani, to nam u ovom trenutku izgleda kao najbolja odluka kako bismo vas sve sačuvali i kako biste bili sigurni koliko god je to moguće.” – objavljeno je na oficijelnoj facebook stranici Nick Cave and The Bad Seeds.

Na svom blogu – Red Hand Files – Nick Cave navodi da slobodno vreme u izolaciji koristi da osmisli sve detalje turneje koja prati izlazak albuma Ghosteen i da će koncerti biti jedno neverovatno iskustvo.

U svom stilu, u istom tekstu, Nick Cave savetuje svoju publiku kako da kvalitetno i pametno iskoriste izolaciju i da prekrate vreme kako bi se što pre približili novim datumima koncerata:

“Postoje različite forme angažovanja, dostupne svima nama. Mejl prijatelju koji živi daleko, telefonski razgovor sa članovima porodice, ljubazna reč komšiji, molitva za one koji rade na prvoj liniji fronta. Ovi jednostavni gestovi mogu da ujedine svet šireći ljubav okolo, povezujući sve nas.”

Koncert koji je trebalo da se održi 4. juna, pomera se za 15. maj 2021. godine. Sve kupljene ulaznice važe za novi datum.


Facebook event:

https://www.facebook.com/events/stark-arena/nick-cave-and-the-bad-seeds-in-belgrade/396175544625379/


Tickets:

https://www.tickets.rs/program/nick-cave-and-the-bad-seeds-1441

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *