Solstafir

Annihilator
12/18/2017
Marduk
12/17/2018

MM Concerts u saradnji sa SKCNS
ponosno predstavljaju:

SOLSTAFIR sa gostima

22. 03. 2019. Novosadski sajam – Hala 6

Facebook event: https://www.facebook.com/events/295497071307388/

Priča Solstafira počela je 1995. godine kada je bend startovao svoje putovanje u underground black metal krugovima u kojima je obitavao narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova. Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu dešava se 2009. godine nakon izlaska albuma Kold koji ih gotovo preko noći lansira u najjače metal časopise, kao i radio i TV stanice širom sveta. U narednim koracima bend suvereno kreira svoj upečatljiv i originalan stil te danas sa najnovijim albumom Berdreyminn bez i malo ustručavanja možemo slobodno reći stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock / metal scene.

Nakon njihovog premijernog i rasprodatog pojavljivanja u Beogradu 2017. godine, fanovi nas neprestano ispituju kada se bend vraća u našu zemlju. Verujemo da je ova objava konačno zadovoljavajući odgovor

Pošto je bend za ovu priliku spremio specijalni set koji uključuje i gostovanje klasičnih akustičnih instrumenata koncert će biti održan u unikatnom prostoru MKC Petefi Šandor koji odiše retro duhom koji perfektno odgovara ovoj post rok atrakciji.”
Bitan info:
Sve kupljene ulaznice ne moraju da se menjaju već iste važe i za novu lokaciju.
Takođe, oldschool štampane ulaznice koje se prodaju na mestima Mungos i Felix ostaće sa podacima od prethodne lokacije do održavanja koncerta.


Ulaznice u prodaji od 24. decembra:

akcija, prvih 50 ulaznica 1.600din

pretprodaja 2.000din

na dan koncerta 2.500dinSOLSTAFIR

http://solstafir.net/

https://www.facebook.com/solstafirice/

video: https://www.youtube.com/watch?v=QX0UaXd4Yis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *